Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Vi søger pædagogiske medarbejdere

  11. juni 2024
  Vi søger 1-2 pædagogiske medarbejdere til Boafdelingen, Kummerowsvej 5 i Nørresundby. Omfanget er 32 til 37 timer, det afdækkes med den enkelte ansøger og opstart er snarest og senest 1. august 2024.

  Beboerne er unge mellem 18- 35 år, med en autismespektrumforstyrrelse og vi tilbyder 3-5 vagter pr. uge. Arbejdstiderne er fordelt på dag og aften, og der skal påregnes vagter/weekendarbejde én dag hver anden weekend
  Læs mere
 • AutismeProfil-Job

  05. juni 2024
  Charlotte og Heidi står klar til at undervise i AutismeProfil-Job, som er et effektivt samtaleredskab, hvor fagpersonen gennem brugen af konkrete og visuelt understøttede redskaber får kortlagt borgerens arbejds- og uddannelsesmæssige forudsætninger ned i detaljen (f.eks. antal arbejdstimer om ugen, jobtyper/opgavetyper samt relevante støttebehov).
  Læs mere
 • Autismekonference Nordjylland 2024

  02. maj 2024
  Sameksistens af autisme og ADHD - mere end blot to diagnoser.

  Vi har netop nu åbent op for tilmelding til årets Autismekonference Nordjylland 2024, og vi har glædet os til at præsentere jer for programmet, som byder på oplæg fra disse spændende oplægsholdere.
  Læs mere
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`