Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Samarbedsaftale indgået med KLAPjob

  29. februar 2024
  Vi er glade for at kunne fortælle, at vi netop har indgået en samarbejdsaftale om hjælp til etablering af afklaringspraktikker, skånejob og fleksjob for vore STU-elever og beboere i bofællesskabsmiljøer. Denne aftale er indgået med KLAPjob.
  Læs mere
 • Vinterferielukket

  16. februar 2024
  STU-afdelingen, De Gule Værksteder og Administrationen holder vinterferie og er tilbage igen mandag den 26. februar.
  Har du akut brug for at komme i kontakt med afdelingsledere, kan du finde kontaktinfo på vores hjemmeside www.nordbo.dk.

  God ferie til jer derude
  Læs mere
 • Kantineleder søges

  06. februar 2024
  Vi søger en kollega med solid erfaring indenfor ledelse af køkken- og kantinedrift suppleret med pædagogisk interesse og erfaring.

  Du får ansvaret for kostforplejning (morgenmad, frokost, møde- og kursusforplejning) til ca. 50-100 personer dagligt fordelt på flere matrikler. Lyder det som noget for dig eller en du kender, så læs mere her
  Læs mere
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`