Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Bliv klar til den nye STU-lov

  03. maj 2023
  Hans Knudsen Instituttet udbyder i samarbejde med Autismecenter Nord-Bo og Autismecenter Storstrøm den første årlige konference for fagfolk, der arbejder med målgruppen for STU.

  En ny lov er på vej, hvor eleverne får friere valg. Den nye lov vil sætte krav til, at vi skal have fokus på bedre overgange, undervise i seksualitet og dokumentere i nye skabeloner.
  Læs mere
 • Vi søger en ny kollega

  25. april 2023
  Viden & Udvikling søger pr. 1. august 2023 en specialpædagogisk konsulent til en 30 timers fast stilling.

  Ønskescenariet er en kollega med solid autismefaglig viden og meget gerne med kendskab til ADHD-området også. Har du kendskab til arbejdet i familier med børn der har særlige udfordringer, så er det helt perfekt.
  Læs mere
 • Nyt tillægsmateriale

  19. april 2023
  Vi er stolte af at kunne præsenere dig for "Let´s Visualize - Min Seksualitet" - et tillægsmateriale til ”Let´s Visualize – Min Autisme”.

  Tillægsmaterialet er nu på hylden på SpektrumShops hjemmeside, og har det formål at støtte borger og fagperson i en struktureret samtaleramme med henblik på større forståelse af hvordan/hvorfor autisme påvirker seksualitet samt mental og fysisk trivsel.
  Læs mere
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`