Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Seksualvejledningsforløb

  27. november 2023
  Vidste du, at vi tilbyder individuelle seksualvejledningsforløb til børn, unge og voksne med autisme. Forløbet tilpasses individuelle ønsker og behov.

  Seksualvejledning er ligeledes en ydelse, der kan bestilles af og til fagfolk. Kommuner, organisationer og virksomheder kan tilkøbe supervision, sparring, rådgivning ift. konkrete problemstillinger til børn, unge, voksne og par.
  Læs mere
 • Autismecenter Nord-Bo Atrium

  06. november 2023
  Vi har set meget frem til at præsentere jer for det første tilbud syd for fjorden i Autismecenter Nord-Bo-regi, da vi pr. 1. november har indlemmet ”Atrium” på Letvadvej 3A, 9200 Aalborg i organisationen.

  Efter en god og konstruktiv proces overtager Autismecenter Nord-Bo driften af §85 støtten på ”Atrium” på Letvadvej i City Syd.
  Læs mere
 • Første hold på videreuddannelse

  27. oktober 2023
  I går startede det første hold på et 5 dages kursusforløb i Neuropædagogik og Neuropsykologi, som Autismecenter Nord-Bo i samarbejde med UCN har udbudt til alt pædagogiske personale.

  Målet med efteruddannelsen er, at personalet i dagligdagen vil kunne drage nytte af viden om og forståelse for det neuropædagogiske tankesæt, samt at få metodiske greb til den neuropædagogiske praksis - kursindholdet kobles specifikt til autisme og viden om stress.

  Forløbet kører i hold fra nu og frem til slutningen af januar.

  Vi ser frem til samarbejdet.
  Læs mere
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`