Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Så er det snart den 12. september!

  16. juli 2024
  Nu er det sommer og lige pludselig, så er vi inde i september, og så afholdes Autismekonference Nordjylland 2024 torsdag den 12. september.

  Du kan stadig tilmelde dig konferencen, hvor vi byder på oplæg fra disse tre spændende oplægsholdere, som hver især vil give deres perspektiv på hvad autisme og ADHD har af konsekvenser for den enkelte - og hvad fagprofessionelle skal være opmærksomme på i det daglige arbejde.
  Læs mere
 • Nord-Bo Nyt på gaden

  12. juli 2024
  Så er det nyeste nummer af Nord-Bo Nyt på gaden, og til fri downloading på vores hjemmeside. 

  Nord-Bo Nyt er fyldt med artikler sammensat af nyheder, inputs, arrangementer og meget andet fra personalet i de forskellige afdelinger, så på den måde giver det et indblik i hele organisationens hverdag og begivenheder i løbet af året.
  Læs mere
 • Sommerferie 2024

  02. juli 2024
  Telefonen er lukket i ugerne 29-31. Hvis man har akut brug for at komme i kontakt, kan man finde telefonnummer til afdelingsledere her på hjemmeside i vores personaleoversigt.
  Stu-afdelingen går på sommerferie mandag den 8. juli og starter op igen den 8. august.
  De Gule Værksteder går på sommerferie mandag den 15. juli og starter op igen den 6. august.
  Læs mere
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`